yodafestival.se

Helena Wintre

helena-wintre-yoda-festival

Anusara Yoga – Durga power flow

Med en bakgrund från basket, kampsport och många år som gruppträningsinstruktör på träningskedjan SATS så är det yogan
som intagit en stadig plats i hennes liv. Helena undervisar klasser, workshops och retreats. De lärare som Helena vidareutbildar sig hos är främst Sianna Sherman, Doug Keller och Neesha Zollinger. Hon studerar filosofi och utövar meditation med Paul Muller Ortega som sin lärare.
Helena är uppskattad för hennes förmåga att guida djupt i kropp, själ och hjärta med glädje och värme.
Hennes önskan är att beröra det inom dig som får dig att se det unika i dig själv och andra och
leva från ett modigt hjärta, fritt från rädsla.

Durga står för modet att möta våra djupaste rädslor med öppet hjärta. Ett kraftfullt flöde med myter/berättelser, mantra, mudra, för att aktivera Durga-kraften inom oss.

Anusara Yoga är en öppen inbjudan till en djupare förståelse och upplevelse av dig själv och världen du lever i. I den här workshoppen utforskar vi hur vi behåller en stadig grund i oss själva genom livets flöde och skiftningar och en förankring i vår egen kärna som öppnar upp för den inneboende, oändliga potential som vi alla bär på.

Anusaran är en fysiskt utmanande, dynamisk yogaform där vi jobbar med Hatha yogans stora variation på positioner som gör din kropp rörligare och starkare. Med Anusarans hållningsprinciper kommer du att upptäcka att din kropp kan och orkar mer än du tror!
Framför allt syftar Anusaran till att öppna upp din kreativitet, kraft, energi och ditt hjärta för att få tillgång till den unika kraft som finns inom oss alla.

Söndag 10.00-11.30
 • Follow us

 • Wellness Bazaar

  Wellness Bazaar

  Välkommen till vår Wellness Bazaar som är gratis att besöka för alla. Mässa med flertal utställare, Indisk restaurang, raw food café och öppen scen.

 • Open Stage

  Open Stage

  Vill ni vara med på vår Open Stage i Wellness Bazaar?

 • YoDa Instagram