yodafestival.se

Rosario Hernandez

biodanza yoda festival

Biodanza

Rosario föddes i Spanien och har studerat Dramatic Art och Biodanza. Hon har arbetat som teaterlärare i 22 år och som Biodanza lärare i 9 år. Hennes citat av livet : ” livet är en process snarare än en slutdestination. I denna process har vi möjlighet att uppleva de oändliga nyanser som vår existens kan erbjuda oss. Det enda erforderliga vi behöver för att leva och dansa i livets alla betydelser är att väcka upp all vår potential som ibland är undertryckt i den mörka natten vi har skapat motiverad av rädsla”.

För vissa är Biodanza en enkel rolig, guidad rörelse, för andra är Biodanza en resa in i en process av djup tillväxt. Hur den än är för dig så tar det bara en enda session Biodanza för att du ska känna dig strömförande, restaurerad och positiv. Med Biodanza kan du räkna med att komma närmare vad du verkligen vill i ditt liv.

Biodanza jobbar med att släppa på spänningar, känslomässiga svårigheter, familjeutmaningar och ekonomiskt tryck.
Biodanza hjälper dig att släppa effekterna av ackumulerad stress och få tillgång till mer hälsa, livskraft och glädje i livet.

Lördag 16.30-18.00
 • Follow us

 • Wellness Bazaar

  Wellness Bazaar

  Välkommen till vår Wellness Bazaar som är gratis att besöka för alla. Mässa med flertal utställare, Indisk restaurang, raw food café och öppen scen.

 • Open Stage

  Open Stage

  Vill ni vara med på vår Open Stage i Wellness Bazaar?

 • YoDa Instagram