yodafestival.se

Edwin Cabascango (Quito/Oslo)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Texture and movement

Edwin började dansa i Quito, Ecuador på den moderna dansskolan Frente De Danza Independiente och Metrodanza dansskola, Ballet Nacional de Ecuador, samt med olika ensembler som övade modern dans. Senare fortsatte han sina dansstudier på Norska Dansskolan (NDH) och studerade även samtida dans på Oslo National Academy of the Arts. Efter avslutad utbildning tränade Edwin i Gullhanen performance med Sean Curran dansföretag i Bergen National Opera. Edwin har tränat olika somatiska rörelser och kampsport från 2004 till nuvarande ögonblick.

Textur och rörelse är ett system riktat till movers som vill utveckla och utforska sin fysikalitet genom organisk rörelse. Klassen bygger på olika uttrycksformer som tensegrity, golvarbete, kampsport, improvisation och partnerwork. Målet med texturen och rörelsen är att förstå den fysiska och kinetiska energin och att öka sitt kroppsmedvetande.

Lördag 10.30-12.30 Söndag 08.00-09.30
 • Follow us

 • Wellness Bazaar

  Wellness Bazaar

  Välkommen till vår Wellness Bazaar som är gratis att besöka för alla. Mässa med flertal utställare, Indisk restaurang, raw food café och öppen scen.

 • Open Stage

  Open Stage

  Vill ni vara med på vår Open Stage i Wellness Bazaar?

 • YoDa Instagram