yodafestival.se

Elin Sandberg

Elin Sandberg yoda festival

”Vad händer i kroppen och hjärnan när du yogar och mediterar”

Med ett stort intresse för hälsa och välbefinnande, har Elin de senaste åren studerat medicin och yoga, hand i hand. Ur ett holistisk perspektiv väver hon samman kunskaper från öst och väst – men framförallt drivs hon av en stor vilja att hjälpa andra att må bra i både kropp och själ. Elin är utbildad inom Ashtanga Vinyasa på Brahmani Yoga i Goa, medicinsk yoga från MediYoga Institutet, samt tog läkarexamen från Örebro Universitet 2017. Bredvid sitt arbete som läkare håller hon kurser och klasser i yoga där hon framförallt inspirerar till ett stressfritt liv. Hon är även engagerad i ett forskningsprojekt med avseende på effekten av yoga och dans för flickor med återkommande buksmärtor.

Vad finns det egentligen för vetenskap bakom yoga? Vilka är de medicinska effekterna av yoga? Vad har man sett i studier? Och kan det användas för att skapa hälsa, välbefinnande och förebygga sjukdomar? Det här är en föreläsning om våra kroppar och hjärnor, om nervsystemet, immunsystemet och hormoner – och hur vi kan boosta oss själva genom yoga, meditation och elimination av stress.

Söndag 14.00-16.00
 • Follow us

 • Wellness Bazaar

  Wellness Bazaar

  Välkommen till vår Wellness Bazaar som är gratis att besöka för alla. Mässa med flertal utställare, Indisk restaurang, raw food café och öppen scen.

 • Open Stage

  Open Stage

  Vill ni vara med på vår Open Stage i Wellness Bazaar?

 • YoDa Instagram