yodafestival.se

Satu Tuomela

satu-tuomela-yoda-festival-2

Embodied Yin Yoga

Satu har undervisat i över 15 år och är känd för sin unika och autentiska stil. Hon charmar med sina intuitiva instruktioner, humor, älskar justeringar, Reiki och sin tydliga förståelse av människokroppen och hur alla är unika. Varje klass är annorlunda och kommer att vitalisera dig med fantastisk musik, skratt och frihet! Hon älskar att sjunga, surfa, natur och vara med sin familj på sin fritid.

Även när vi inte ”rör” på allt så finns rörelse, skift och genombrott. Det är en färdighet att vara helt förkroppsligad också i stunder av att vara mittemellan när vi sitter med ”inte längre” och ”ännu inte”. Vi tränar att stanna och leva där i-mellan födelse och död (livet), i-mellan himmel och jord (kroppen), i-mellan ditt orörliga centrum och den ständigt rörliga periferin (NU), in-mellan dina tankar (ande, fred) etc. För att förkroppsliga allt är vägen till uppvaknande.

Lördag 16.30-18.00
 • Follow us

 • Wellness Bazaar

  Wellness Bazaar

  Välkommen till vår Wellness Bazaar som är gratis att besöka för alla. Mässa med flertal utställare, Indisk restaurang, raw food café och öppen scen.

 • Open Stage

  Open Stage

  Vill ni vara med på vår Open Stage i Wellness Bazaar?

 • YoDa Instagram