yodafestival.se

Angelica Nanda Schäfer

Angelica Schäfer stockholm yoga dans festival freemove

Freemove

Angelica Nanda är yogalärare, ayurvedisk hälsovägledare, personlig tränare och inspiratör med många års erfarenhet. Grunden har hon i klassisk Hathayoga, men hennes klasser är kryddade med inspiration från olika yogastilar och även andra uttryck såsom dans och funktionell träning. Hennes yoga kännetecknas av en pedagogisk lekfullhet där rytm och att hitta sitt egna unika uttryck likväl som biomekanik och alignments ges plats.
Angelica driver den egna yoga- och hälsostudion aYoY samt har bl.a varit med och startat konceptet freemove där yoga, meditation och dansterapi integreras.

Freemove är ett nytt koncept för dig som vill utvecklas både på insidan och utsidan, som vill uppleva och leva i den kraft som uppstår när kropp och själ får samverka. Namnet ”freemove”- fri rörelse- syftar på önskan om en fri rörelse både kroppsligt och själsligt; kroppsligt genom att vara stark, funktionell, smidig, bära dig, och själsligt genom att öppna upp för din egna sanning utan att blockeras av oro och gamla tankemönster.

Vi jobbar med olika teman; t.ex att bli grundade i den fysiska kroppen och känna stabilitet, med att släppa taget – att släppa gamla mönster som inte längre servar oss i vår utveckling, med att aktivera energi (Yang) och med att bara vara i stillhet (Yin). Vi rör oss genom hela spektrat från djup stillhet till total extas, vi blandar yoga med dynamisk rörelsemeditation (fri dans) och vi utnyttjar musikens magiska energi och har under klassen både live dj och live trumma.

Syftet med klassen är att höja din inre potential och öka din kroppskännedom, vilket tillsammans ger dig en stärkt självkänsla, kraft och insikt i vem du är och vad du vill, och få dig mer närvarande i nuet.

  • Följ oss

  • Wellness Bazaar

    Wellness Bazaar

    Välkommen till våran Wellness Bazaar som är gratis att besöka för alla. Mässa med flertal utställare, raw food café och öppen scen.

  • YoDa Instagram