yodafestival.se

Angelica Nanda Schäfer

Angelica Schäfer stockholm yoga dans festival freemove

Freemove
Soft morning yoga

Angelica Nanda är yoga- och pilateslärare, Osho sannyas, personlig tränare, ayurvedisk hälsorådgivare, föreläsare, massör och inspiratör med många års erfarenhet. Hennes klasser kännetecknas av en pedagogisk lekfullhet där rytm och att hitta sitt egna unika uttryck likväl som biomekanik och kroppsnärvaro ges plats. Hon är utbildad lärare inom Embodied Yoga Principles, EYP, vilket skapar en brygga mellan det vi gör på mattan och hur vi agerar och vill vara i vårt vardagliga liv. Angelica driver den egna yoga- och hälsostudion aYoY på heltid samt har varit med och skapat konceptet Freemove där yoga, meditation och dansterapi integreras. Hon arrangerar retreats både i Sverige och utomlands och har senaste åren även jobbat som yogalärare i Thailand.

Freemove är ett nytt koncept för dig som vill utvecklas både på insidan och utsidan, som vill uppleva och leva i den kraft som uppstår när kropp och själ får samverka. Namnet ”freemove”- fri rörelse- syftar på önskan om en fri rörelse både kroppsligt och själsligt; kroppsligt genom att vara stark, funktionell, smidig, bära dig, och själsligt genom att öppna upp för din egna sanning utan att blockeras av oro och gamla tankemönster.

Vi jobbar med olika teman; t.ex att bli grundade i den fysiska kroppen och känna stabilitet, med att släppa taget – att släppa gamla mönster som inte längre servar oss i vår utveckling, med att aktivera energi (Yang) och med att bara vara i stillhet (Yin). Vi rör oss genom hela spektrat från djup stillhet till total extas, vi blandar yoga med dynamisk rörelsemeditation (fri dans) och vi utnyttjar musikens magiska energi och har under klassen både live dj och live trumma.

Syftet med klassen är att höja din inre potential och öka din kroppskännedom, vilket tillsammans ger dig en stärkt självkänsla, kraft och insikt i vem du är och vad du vill, och få dig mer närvarande i nuet.

  • Följ oss

  • Wellness Bazaar

    Wellness Bazaar

    Välkommen till våran Wellness Bazaar som är gratis att besöka för alla. Mässa med flertal utställare, raw food café och öppen scen.

  • YoDa Instagram