yodafestival.se

Angelica Nanda Schäfer

angelica schäfer YoDa festival

Freemove
Soft morning yoga

Angelica Nanda är yoga- och pilateslärare, Osho sannyas, personlig tränare, ayurvedisk hälsorådgivare, föreläsare, massör och inspiratör med många års erfarenhet. Hennes klasser kännetecknas av en pedagogisk lekfullhet där rytm och att hitta sitt egna unika uttryck likväl som biomekanik och kroppsnärvaro ges plats. Hon har under många år undervisat i olika gruppträningsformer med inriktning på funktionell styrka och är utbildad lärare inom klassisk Hathayoga, Power Yoga och Embodied Yoga Principles vilket skapar en brygga mellan det vi gör på mattan och hur vi agerar och vill vara i vårt vardagliga liv. Angelica driver den egna yoga- och hälsostudion aYoY på heltid samt har skapat konceptet Freemove där yoga, meditation och dansterapi integreras. Hon arrangerar retreats både i Sverige och utomlands och är en av huvudarrangörerna till denna festival, Stockholm Yoga & Dansfestival.

FREEMOVE
Freemove är ett nytt koncept för dig som vill utvecklas både på insidan och utsidan, som vill uppleva och leva i den kraft som uppstår när kropp och själ får samverka. Namnet freemove– fri rörelse- syftar på önskan om en fri rörelse både kroppsligt och själsligt; kroppsligt genom att vara stark, funktionell, smidig, bära dig, och själsligt genom att öppna upp för din egna sanning utan att blockeras av oro och gamla tankemönster.

Vi jobbar med olika teman; t.ex att bli grundade i den fysiska kroppen och känna stabilitet, med att släppa taget – att släppa gamla mönster som inte längre servar oss i vår utveckling, med att aktivera energi (Yang) och med att vara i stillhet (Yin). Vi rör oss genom hela spektrat från djup stillhet till total extas, vi blandar yoga med dynamisk rörelsemeditation och dans, och vi utnyttjar musikens magiska energi och har under klassen både live dj och live trumma.

Syftet med klassen är att höja din inre potential och öka din kroppskännedom, vilket tillsammans ger dig en stärkt självkänsla, kraft och insikt i vem du är och vad du vill, och få dig mer närvarande i nuet.

 

SOFT MORNING YOGA & PRANAYAM
OPEN YOUR HEART
Vi tonar in den nya dagen med en ödmjuk blandning av asanas, pranayama och meditation med fokus på vårt hjärtchakra. Denna klass hjälper dig att släppa rädsla och negativ stress och fysiskt arbetar vi med fokus på nacke, bröst, axlar och övre ryggrad och med pranayama som frigör spänningar kring våra lungor och bröstkorg. Vi skapar utrymme för mer kärlek, förlåtelse och förståelse vilket gör att du känner dig mer levande och närvarande i stunden och allt får en mening och sammanhang. Du får med dej inspiration till enkla men väldigt kraftfulla övningar som du kan ta med dej hem till din egna practise när festivalen är över ♥ .

Lördag 16.30-18.00 Söndag 08.00-09.30
 • Follow us

 • Wellness Bazaar

  Wellness Bazaar

  Välkommen till vår Wellness Bazaar som är gratis att besöka för alla. Mässa med flertal utställare, Indisk restaurang, raw food café och öppen scen.

 • Open Stage

  Open Stage

  Vill ni vara med på vår Open Stage i Wellness Bazaar?

 • YoDa Instagram