yodafestival.se

Johan Hedström

Message_1500308965390

IMPERMADANCE- Moving with the natural changes of life

Jag är född och uppvuxen i den stilla, sköna naturen i Dalarna. I en tidig ålder började jag utforska vem jag var, vad är meningen med livet och varför jag ibland kände mig separerad från andra fast det fanns gott om människor i min närhet. Jag märkte med tiden att jag var inte ensam att känna så och att det fanns sätt att komma närmare andra och mig själv. Idag jobbar jag med psykoterapi, yoga, meditation och dans. Jag är djupt tacksam att mitt liv började med dessa frågeställningar och att jag idag får möta och supporta människor till kontakt, närvaro, glädje och stillhet. Jag utbildad yin-, mediyoga och meditationsinstruktör. Integrativ terapeut. Student till Zen Master Thich Nhat Hanh och Ken Wilber m.m.

“Your task is not to seek for love, but merely to seek and find all the barriers within yourself that you have built against it.” – Rumi

”SVERIGEPREMIÄR NU på Yoga- & DansFestivalen!”

IMPERMADANCE är en befriande, djupgående, härlig mix av meditation & pranayama/breath work, fridans & guidad rörelse.
Ledord för workshopen är: Inkluderande, samhörighet, trygghet, utforskande, närvaro, tillåtande, nya rörelsemönster, stillhet, energi & glädje.
Största delen av workshopen är dans!
Vi skapar detta tillsammans & DU bidrar med din feeling genom att skicka in 1 eller 2 låtar du vill dansa till (du kan delta även om du inte skickat in något). Alla olika rytmer & musikstilar är välkomna!
Skicka ditt bidrag till: kontakt@stillro.com

Ingen tidigare erfarenhet krävs – Välkommen precis som du är!

Lördag 14.30-16.00
 • Follow us

 • Wellness Bazaar

  Wellness Bazaar

  Välkommen till vår Wellness Bazaar som är gratis att besöka för alla. Mässa med flertal utställare, Indisk restaurang, raw food café och öppen scen.

 • Open Stage

  Open Stage

  Vill ni vara med på vår Open Stage i Wellness Bazaar?

 • YoDa Instagram