yodafestival.se

Leigh Evans (New York)

Leigh Evans yoga dance festival

Yoga Sukhavati:
Ayurveda Bliss Flow
Öppna hjärtans vingar

Leigh Evans är en yogalärare och dansare baserad i Brooklyn, New York. Som passionerad yogini och explorer är Leigh en resurs för ayurvedisk yoga, säsongsvårdspraxis, sömn, yoga och kvinnors yogapraxis. Genom årtionden av att undervisa tusentals studenter kan Leighs erfarna tillvägagångssätt omvandla en elev som vill ha insikt om kroppen och den mänskliga erfarenheten. Från studien av Yoga och Ayurveda i Indien till Thai Massage i Chiang Mai, ger Leighs bredd av kunskap henne verktyg för att lära ut praktiska applikationer som kan förändra elevernas vardag. Genom en integration av vinyasa yang och restorativ yin ökar Leighs klasser flödet av prana i kroppen genom att närma sig specifika energikanaler och organ som erbjuder läkning och omvandling. Leigh lär ut på festivaler, lärarutbildningar, retreater och workshops nationellt och internationellt.

AYURVEDA BLISS FLOW
balansera vata dosha, luftelementet

Njut av ett lugnt, lycksalig tillstånd att ”bara vara” genom att fördjupa dig själv i en yoga-session inspirerad av Ayurvedans självhushållspraxis för att balansera vata dosha, luftelementet. Enligt Ayurveda är det under hösten som  vata dosha ökar i oss alla.  Känner du dig orolig eller nervös? Är du en multi-tasker? Känner du dig överväldigad? Är det svårt att fokusera och slutföra projekt? Upplever du sömnlöshet eller har svårt att sova? Om du upplever något av dessa saker kan din Vata dosha vara ojämn.

Följ med i Leighs klass för en Ayurveda yoga som balanserar din vata dosha. Lär dig mat, ayurvediska örter, mudras och livsstilstips för att hålla dig fokuserad och rotad. Njut av vata doshas gåvor i balans – kreativitet, smidighet, entusiasm, insikt, klarhet och djup andlig anslutning.

ÖPPNA VÄRLDEN MED HJÄRTAT
axelöppnare och bakåtböjningar

Denna kraftfulla bakåtböjarsekvens öppnar hjärtat genom att öppna upp de vanliga hållningsmönstren i axlarna. Nyckeln till frihet är att öppna dina vingar så att ditt hjärta kan flyga ! Låt oss ta bort knutarna i nacken och axlarna. Ofta bidrar spänningar i axlarna till förlust av samband med hjärtat, medvetenhetens medvetenhet, medkänsla och visdom. När du öppnar axlarna och engagerar stödjande muskler i bakkroppen i backbends, kommer du att väcka ditt hjärtas naturliga utstrålning och vara i ditt varande med glädje!

I denna workshop lär du dej hur du:

-Lättar spänningarna i axlarna från att sitta framför datorn eller mobiltelefonen

– Upptäck de stödjande musklerna i bakkroppen

– Öppna dina lungor och hjärtat för att njuta av den fulla exhilarationen av backbends!

– Väck din röst för att uttrycka ljud från hjärtat

 

Lördag 10.30-12.30 Söndag 16.30-18.00
 • Follow us

 • Wellness Bazaar

  Wellness Bazaar

  Välkommen till vår Wellness Bazaar som är gratis att besöka för alla. Mässa med flertal utställare, Indisk restaurang, raw food café och öppen scen.

 • Open Stage

  Open Stage

  Vill ni vara med på vår Open Stage i Wellness Bazaar?

 • YoDa Instagram