yodafestival.se

Luke Bache

luke photo

Yin / yang yoga för Anahata chakra
Mantran bakom solen hälsningar

Luke är en internationellt erfaren Yogalärare, terapeutisk yogakonsult och mindfulness coach. Han har över 10 års erfarenhet inom holistisk helande, yoga och meditation.

Hans passion är att studera och kombinera olika healingmetoder. Detta har fört honom över hela världen och han har arbetat på skelettkliniker i Nya Zeeland. Han har levt och övat qi gong och meditation med Shaolin-munkar i Kina och har spenderat över en månad i tystnad i Thailand. Hans mål är att göra yoga tillgänglig för alla och att hedra traditionen med yoga samtidigt som han använder moderna vetenskapliga studier om fördelarna med att slå samman det gamla med det nya.

 

Yin / yang yoga för Anahata chakra
Lär dig hur yogisk kunskap som är över 2500 år gammal och modern vetenskap har kombinerats för att visa de mentala, känslomässiga och fysiska fördelarna med att få medvetenhet i den här delen av kroppen (hjärtchakrat). Genom asana, pranayama och meditation kommer denna klass att ge dig verktyg som du kan använda för resten av ditt liv.

Mantran bakom solen hälsningar
Solhälsningarna kan spåras tillbaka till ritualer som heter Namaskars för 3.500 år sedan. Att öva solhälsnngar med fokus på fysisk inriktning eller andetag har nu blivit normen men traditionellt så praktiserades de med mantra.
Medan de fysiska signalerna är viktiga kan initierande rörelse genom ljudvibrationer sätta dig i ett djupare meditativt tillstånd, öka din energi och harmonisera dina hjärnvågor och hjärtrytm. Ta bort mantrarna efter denna verkstad och du kommer att se själv!

Lördag 14.30-16.00 Söndag 14.00-16.00

Lördag 14.30-16.00 Söndag 14.00-16.00
 • Follow us

 • Wellness Bazaar

  Wellness Bazaar

  Välkommen till vår Wellness Bazaar som är gratis att besöka för alla. Mässa med flertal utställare, Indisk restaurang, raw food café och öppen scen.

 • Open Stage

  Open Stage

  Vill ni vara med på vår Open Stage i Wellness Bazaar?

 • YoDa Instagram