yodafestival.se

Malin Svanholm

Malin Svanholm yodafestival

Yin Yoga

Malin har en lång bakgrund inom dans, pedagogik och yoga och undervisar grupper och enskilda inom dessa områden sedan drygt 20 år tillbaka. Inom yoga har hon främst utbildat sig i hatha yoga (genom ISHTA- yoga), yin yoga och restorative yoga och håller utbildningar, kurser och workshops för allt ifrån yogalärare till nyfikna nybörjare.

”För mig är yoga en samling redskap vi använder för att kunna leva våra liv med ett leende på läpparna. Yoga och meditation är det som får mig att vakna nyfiken och somna glad. Det ger mig en tydlighet och en riktning i livet och påminner mig om och om igen om vad som verkligen betyder något.”

Lust – längtan – nyfikenhet

Yin yogan är en underbar plats för att utforska sig själv och sina egna mönster. Ofta har vi allt för bråttom, allt för mycket brus omkring oss såväl som inom oss, för att höra den där viskande rösten inombords som berättar för oss vad som verkligen är viktigt och vad som får oss att känna lust, längtan och nyfikenhet.

Under det här yin-passet får du möjlighet att vända dig inåt och kultivera lyssnandet. Vi tar oss emellan olika yin-positioner där vi stannar lite längre, 2-6 minuter, för att hinna smaka på de förnimmelser kroppen bjuder oss på i positionerna. Emellanåt väver vi in en del yang-kvalitet för att känna skillnaden och väcka kroppen, innan vi till sist avslutar med en lång skön vila och en meditation.

Lördag 08.00-09.30
 • Follow us

 • Wellness Bazaar

  Wellness Bazaar

  Välkommen till vår Wellness Bazaar som är gratis att besöka för alla. Mässa med flertal utställare, Indisk restaurang, raw food café och öppen scen.

 • Open Stage

  Open Stage

  Vill ni vara med på vår Open Stage i Wellness Bazaar?

 • YoDa Instagram