yodafestival.se

Mark Walsh (Brighton)

Mark Walsh YoDa festival

Embodied Yoga Principles

Mark är grundare av Embodied Yoga Principles och har utövat Movements arts i mer än tjugo år. Han har under flera år på heltid studerat aikido. Hans huvudsakliga influencer inom yoga är Scaravelli, Yin och buddhistiskt inspirerade lärare. Han har en hedersexamen i psykologi, han har grundat och driver flera organisationer som tar begreppet Embodiement till business och han hjälper arbetare och fredsaktivister i krigszoner. Dessutom undervisar han lärare i Embodiement i cirka tjugo länder årligen.

Embodied Yoga Principles, EYP, handlar om att att flytta vår yogapraktik från mattan och in i det vardagliga livet. Syftet är att öka medvetenheten om våra invanda mönster och beteenden, till oss själva och till andra, och att utifrån det sedan välja att vara kvar eller förändra.

EYP är mindfulness-baserad och använder klassiska yoga asanas på ett modernt och nytt sätt med inspiration av livscoaching, kroppsterapi, rörelse och kampsport och ger en helt ny dimension till din yoga och din personliga utveckling. Det yttersta syftet är att göra världen till en bättre plats!

 

 

Lördag 10.30-12.30 Söndag 14.00-16.00
 • Follow us

 • Wellness Bazaar

  Wellness Bazaar

  Välkommen till vår Wellness Bazaar som är gratis att besöka för alla. Mässa med flertal utställare, Indisk restaurang, raw food café och öppen scen.

 • Open Stage

  Open Stage

  Vill ni vara med på vår Open Stage i Wellness Bazaar?

 • YoDa Instagram