yodafestival.se

Martina Stål

Martina YoDa

Intuition och beslutsfattande

Martina Stål (bakgrund Civ ing, fil kand i psykologi och existentiell samtalsledare) skrev sin C-uppsats vid Stockholms Universitet om hur kroppen upplever positiva och negativa kroppsliga markörer vid beslutsfattande.

Vad är intuition och hur kan jag använda den i beslutsfattandet? Här blandas övningar, meditationer, samtal och föreläsning. Från neuropsykologi till sjätte sinnet.

Hur hänger intuition ihop med utbrändhet/utmattning. Centret i hjärnan som är kopplat till förmågan att känna av kroppens signaler och våra känslor ”stängs av” vid utbrändhet. Hur kan jag återskapa kontakten med kroppens signaler och börja fatta beslut som är sanna och rätt för mig. Inte längre styras av andras behov och måsten och borden. Intuition är kopplat till vårt kärnssjälv och ger oss riktning i livet. Följ din intuition och återskapa kontakten med din kraft och känslan av att vara dig själv.

Söndag 16.30-18.00
 • Follow us

 • Wellness Bazaar

  Wellness Bazaar

  Välkommen till vår Wellness Bazaar som är gratis att besöka för alla. Mässa med flertal utställare, Indisk restaurang, raw food café och öppen scen.

 • Open Stage

  Open Stage

  Vill ni vara med på vår Open Stage i Wellness Bazaar?

 • YoDa Instagram