yodafestival.se

Isabella Dos Santos

NIA höganäs 6

NIA

Isabella introducerade NIA Teknik och Koncept i Europa som kontinentens första NIA instruktör och har förvärvat den högsta utbildningsnivån (svart bälte).
Parallellt med sitt arbete som spakonsult där hon använder dans och rörelse som ett viktigt och integrerat verktyg, skapar Isabella sina egna evenemang och är också regelbundet inbjuden att hålla klasser på konvent, lärarträffar och pågående klasser i Nia, i Sverige och utomlands.

Vi rör oss enligt ”Kroppens väg” och refererar då till forskning och undersökning om hur kroppen är konstruerad och fungerar i rörelse.
En klass sker barfota, för att använda kraften och relationen till gravitationen.
Vi rör oss sensoriskt – lyssnar till den inre rösten som talar om vad som känns skönt och riktigt. Vad kroppen behöver för att vara frisk och stark eller när den behöver hjälp.
NIA lyckas på ett unikt sätt förena visdom och kunskap från öst och väst i en blandning av dans, yoga, uttryck och känslor.

NIA ger oss möjlighet att röra oss mellan höga och djupa plan, ner på golvet och upp på fötter igen. Du tränar styrka, reaktionsförmåga, mjukhet, balans och mobilitet till varierande speciellt utvald musik.

NIA passar för alla som vill röra sig – oavsett ålder! Det finns inga nybörjar grupper och du kan börja när som helst, eftersom alla rörelser går att anpassa och stegra till din egen konditions eller rörelsenivå.

Söndag 14.00-16.00
 • Follow us

 • Wellness Bazaar

  Wellness Bazaar

  Välkommen till vår Wellness Bazaar som är gratis att besöka för alla. Mässa med flertal utställare, Indisk restaurang, raw food café och öppen scen.

 • Open Stage

  Open Stage

  Vill ni vara med på vår Open Stage i Wellness Bazaar?

 • YoDa Instagram