yodafestival.se

Praa

Praa yoda festival

Mindsurfer
Master your mind & create your life

”योगः चित्त वृत्ति निरोधः” ”Yoga är upphörandet av tankemönstren i sinnet”

Praa (Pradeep) föddes i en vacker by i västra bergskedjan i södra Indien. Han växte upp och absorberade den rika kulturen och den gamla yogiska visdomen i Indien som han kände attraktion till. Han flyttade sedan till Italien för doktorsexamen inom cancerimmunoterapi. Under sin doktorsstudie flyttade han till Karolinska Institutet i Stockholm. För närvarande bor han i Stockholm och arbetar med likasinnade människor för att sprida kunskapen om vetenskap och yoga för allas lycka.

Mindsurfer-föreläsningen kommer att fokusera på grundläggande frågor som många av oss har.

Du kanske har några av dessa frågor som nämns nedan:

– Vad handlar Yoga om?
– Varför handlar så stor del av yoga om sinne / tankar och medvetenhet?
– Hur kan Yoga kan ge mig verktyg för att förstå mig själv och skapa det medvetna liv jag vill?

Vi är fysiskt orienterade människor och vi bryr oss mycket om hälsa och liv. Vi tränar och dietar för att vara i god hälsa, men vi är mestadels omedvetna om vilken information vi matar in i vårt sinne och hur det påverkar våra liv. Yoga berättar för oss att sinnet är källan till vår livserfarenhet och vi skapar vårt liv medvetet eller omedvetet med hjälp av sinnet. Mindsurfer är plattformen genom vilken Praa avser att ta med kärnvärdena och kunskapen om Yoga till världen. Hur olika komponenter i Yoga är utformade för att hjälpa oss att skapa ett lyckligt liv. Genom Mindsurfer delar Praa det klassiska perspektivet på Yoga, hur yoga kan hjälpa till med att känna igen tankemönster som skapar återkommande livssituationer. Han kommer också att förklara varför yoga är viktigt i modern tid och hur man kan anpassa den till det man behöver för att skapa det liv man vill ha. Yoga är det första steget till att förändra ditt liv.

Lördag 16.30-18.00
 • Follow us

 • Wellness Bazaar

  Wellness Bazaar

  Välkommen till vår Wellness Bazaar som är gratis att besöka för alla. Mässa med flertal utställare, Indisk restaurang, raw food café och öppen scen.

 • Open Stage

  Open Stage

  Vill ni vara med på vår Open Stage i Wellness Bazaar?

 • YoDa Instagram