yodafestival.se

Ulf Wallgren

Ulf Wallgren Stockholm Yoga dans festival

Mediyoga

Ulf Wallgren är diplomerad Mediyogainstruktör och MIMY-instruktör (Mindfulness och Mediyoga)  vid Mediyogainstitutet i Stockholm. Han leder klasser i Mediyoga vid Mediyogainstitutet och vid Friskvården på Sveriges Television, Sveriges Radio och Utbildningsradion.  Ulf föreläser också om hur man med hjälp av yogan kan må bättre och få ett lugnt och kärleksfullt liv i balans med sej själv. Han brinner för att hjälpa andra hantera stress, att kunna prestera men ändå må bra på jobbet och privat.

Ulf Wallgren lämnade ett toppjobb som nyhetsankare på Sveriges största nyhetsprogram Rapport efter 27 år inom Sveriges Television för att bli yogalärare. Här berättar han om sin resa och leder en klass i Mediyoga som är en medicinsk och terapeutisk yogaform som används i svensk sjukvård. Mediyoga är att lära sej andas rätt, det är mjuka men kraftfulla övningar och meditationer som skapar balans inom dej själv, fysiskt, mentalt och emotionellt med målet att lära dej lyssna inåt och bli sann mot dej själv.

Lördag 16.30-18.00 Söndag 08.00-09.30
 • Follow us

 • Wellness Bazaar

  Wellness Bazaar

  Välkommen till vår Wellness Bazaar som är gratis att besöka för alla. Mässa med flertal utställare, Indisk restaurang, raw food café och öppen scen.

 • Open Stage

  Open Stage

  Vill ni vara med på vår Open Stage i Wellness Bazaar?

 • YoDa Instagram