yodafestival.se

Mari Ljungqvist

mari ljunqvist

Open Floor

Mari Ljungqvist har sedan år 2003 arbetat som terapeut för enskilda klienter, par och grupper. Hon är även utbildad som terapeut i Open Floor, fridans, imago coach för par samt inom shamansk energimedicin. Mari följer sitt livssyfte genom att hela tiden bygga broar mellan det omedvetna till det medvetna, där hennes passion för dansen och rörelsen genomsyrar hela hennes väsen

Open Floor är en rörelseträning. Ett levande, livfullt, kreativt och svettigt utforskande genom dans i syfte att öppna upp, bjuda in och ge plats åt en djupare närvaro, medvetenhet och det autentiska.
Open Floor är en dynamisk rörelsemeditation som ger dig möjlighet att känna dig hemma och härlig i din egen kropp både fysiskt, känslomässigt, mentalt och existentiellt.

I Open Floor använder vi oss av det som finns naturligt närvarande i våra inneboende kroppar, t.ex det som vi förhåller oss till när vi dansar, som andning, centrering, gravitation, kroppsförankring, rumsuppfattning, expansion och kontraktion etc.
I Open Floor tränar vi det grundläggande och ursprungliga icke-verbala rörelsespråket som vi alla talar. Detta aktiveras och artikuleras när vi uttrycker våra muskler minnen, känslors kraft och tankarnas kreativitet.

  • Follow us

  • Wellness Bazaar

    Wellness Bazaar

    Välkommen till våran Wellness Bazaar som är gratis att besöka för alla. Mässa med flertal utställare, Indisk restaurang, raw food café och öppen scen.

  • YoDa Instagram