yodafestival.se

Stockholm Yoga & Dans Festival

För sjätte året bjuder vi in till en helg fylld av värme, gemenskap, olika former av yoga, meditationer, dans och många intressanta föreläsningar. Lärare & artister från hela världen är på plats för att dela sin passion.

 

”Dive with us into the depth of yoga and dance”

 

Festivalen håller till på Balettakademin i centrala Stockholm där vi bjuder in till ett unikt möte mellan den urbana, lantliga, svenska & multikulturella världen. Vi vill förena människor, stad med land, Sverige med världen, Yoga med Dans och bjuda in till perspektivet att allt är en helhet och du är en del av den.

 

yoda

Festivalens intention är att erbjuda deltagaren en stor bredd och fördjupning av allt som yoga, dans och meditation innebär; en gigantisk uppgift som tar nya riktningar och former varje år.

I årets festival märks tydligt trenden att det terapeutiska inslaget är stort både i yogans och dansens form. Vi använder yoga och dans som terapeutiska verktyg för att bearbeta trauman, förstå oss själva och andra och utvecklas som människor, långt bortom idén att yoga eller dansa för att enbart  bli rörligare och starkare fysiskt. Vi har bland många andra med oss Katrina Menchikova som är dansterapeupt från Moskva, vi har svenska Josefin Wikström känd för sitt engagemang i Prison Yoga (yoga för intagna på fängelser), vi har engelsmannen Mark Walsh med sin nya yogametod Embodied Yoga Principles som handlar om hur vi tar yogan från mattan ut i vårt vardagliga liv, där vi upptäcker mönster i vårt beteende och får en chans att förändra det, och vi har Anna Duberg som föreläser om sitt forskningsprojekt kring dans och yoga för tonårstjejer, för att nämna några.

Yoga&Dansfestival 92

Vi bjuder också in till möten mellan yoga, dans och meditation där gränserna mellan genrerna till slut suddas ut, där hittar vi bl.a koncept som Anakulana och Freemove.

Dessutom invigs hela festivalen på fredagkvällen med en sprudlande och fantastisk show med artister, dj´s och flera spännande presentatörer.

JannicaHooney081

Med ett stort hjärta önskar vi er alla välkomna ♥
Angelica & jOjo & the YoDa crew

YoDa Heart

 

 • Follow us

 • Wellness Bazaar

  Wellness Bazaar

  Välkommen till vår Wellness Bazaar som är gratis att besöka för alla. Mässa med flertal utställare, Indisk restaurang, raw food café och öppen scen.

 • Open Stage

  Open Stage

  Vill ni vara med på vår Open Stage i Wellness Bazaar så kontakta jojo@yodafestival.se

 • YoDa Instagram