fbpx
Ecstatic Dance

Ecstatic Dance

Ecstatic dance är fri dans där musiken är läraren. I denna form av dans finns ingen struktur eller steg att följa eller något speciellt sätt att dansa.
Ecstatic dance skiljer sig åt genom att vara ett pratfri utrymme. Klassen synkar ihop inför klassen och slutar ihop i en cirkel.

Angelica Nanda Schäfer

Angelica Nanda Schäfer är skaparen av konceptet Freemove Yoga. Hon har undervisat på heltid de senaste 15 åren och driver sin egna yogastudio i Sverige. Med passion för rörelse och fascination för att på olika sätt stilla sinnet älskar hon att utforska språket mellan kropp och själ och hon uppmanar dig till att vara kreativ och lekfull på golvet. ”Allt handlar om att hitta den inre friheten". Hon har arbetat som personlig tränare och gruppträningsinstruktör i snart 20 år och för 12 år sedan tog hon steget att djupare utforska yoga- och pilatesvärlden genom olika lärarutbildningar. Efter längre vistelser i Indien där hon levt ashramliv och hittat inspirerande lärare att studera med så har hon under de senaste 4 åren också själv undervisat Yoga och Freemove Yoga utomlands och hon håller egna retreats både i Sverige och runt om i världen. Alltid en student blev hon förra året certifierad lärare i Embodied Yoga Principles, EYP. Hon är en av huvudorganisatörerna av den internationella Stockholm Yoga and Dance Festival och Ängsbackas Yoga and Dance påskfestival. Hon är också ayurvedisk häslorådgivare, massör i både klassisk svensk massage och thai / yoga massage och är initierad Osho sannyasin.

jOjo Norell

jOjo är yoga och meditationsinstruktör och har länge haft meditationen, yogan och löpningen i sitt liv. Han grundade Running Yoga år 2009 som är en träningsform som kombinerar meditation, löpning och yoga. Det handlar inte om hur fort du rör din kropp. Det handlar om hur sakta du rör ditt sinne. jOjos kärlek till musik ges plats genom hans roll som Dj i bl.a Freemove yoga klassen och Ecstatic Dance. jOjo är en av huvudarrangörerna av Stockholm Yoga & Dansfestival och Ängsbacka Yoga & Dans Påsk festival.