fbpx

Freemove Yoga

”Dansa din yoga från inre stillhet till utforskande rörelser och låt din rörelse bli din meditation och frigörelse”

Freemove Yoga bygger på idén att din kropp vet exakt vad den behöver och vad som är bäst för det om du får chansen att lyssna, känna och utforska i ett säkert och hållet sammanhang. Vi fokuserar på att vara i nuet när vi rör oss mellan vår fria rörelse, yoga asanas, dynamiska meditationer och dans och vi gör allt detta till grym musik spelad av live dj. Du kommer att uppleva känslan av frihet i olika former och du guidas tryggt genom alla flöden. Syftet är att höja din inre potential och öka din kroppsmedvetenhet vilket tillsammans ger dig en starkare självkänsla, kraft och insikt i vem du är och vad du vill och du blir mer närvarande i nuet.

Tidigare deltagare har beskrivit sin erfarenhet med ord som
GLÄDJE, FRIHET, UTRYMME, ENERGI, STILLHET, TANTRISKT, LYCKA, TACKSAMHET, KRAFT, FRID, BEFRIELSE, SANNINGEN, EXTAS, TILLFREDSSTÄLLELSE

Angelica Nanda Schäfer

Angelica Nanda Schäfer är skaparen av konceptet Freemove Yoga. Hon har undervisat på heltid de senaste 15 åren och driver sin egna yogastudio i Sverige. Med passion för rörelse och fascination för att på olika sätt stilla sinnet älskar hon att utforska språket mellan kropp och själ och hon uppmanar dig till att vara kreativ och lekfull på golvet. ”Allt handlar om att hitta den inre friheten".

jOjo Norell

jOjo är yoga och meditationsinstruktör och har länge haft meditationen, yogan och löpningen i sitt liv. Han grundade Running Yoga år 2009 som är en träningsform som kombinerar meditation, löpning och yoga. Det handlar inte om hur fort du rör din kropp. Det handlar om hur sakta du rör ditt sinne. jOjos kärlek till musik ges plats genom hans roll som Dj i bl.a Freemove yoga klassen och Ecstatic Dance.

I samarbete med: