fbpx

Gong Bath

Välkommen att bada i Gong världens helande toner och vibrationer. En kvällskonsert med flera gongare att sjunka in till och flyta iväg på oceanen av kärleksfull energi.

Mattias Sundman

Det började med att Mattias blev visad bilder av Shervin Boloorian på hur celler och cancerceller påverkas av ljud (forskning från 80-talet av Fabien Maman). Det påstods att vissa ljud fick celler att lysa upp energimässigt och vissa ljud fick cancerceller att upplösas. Detta sådde ett frö hos Mattias som några år senare tog beslutet att börja spela Gong.

Mateusz Krawiec

Mateusz Krawiec arbetar som yogalärare i Stockholm och är student och lärare av många traditioner av yoga. Han är grundare av festivalen Yoga Village i Polen.Jag älskar alla aktiviteter som förbinder mig djupare med livet. Att spela med rörelse, ljud, andetag och att känna och rikta energi i hela kroppen.

Monika Vasic

Monika Vasic driver yogastudion MoYoLo i Enköping. Med kroppen tar vi intrycken och gör uttrycken. Det kan ske genom rörelse i dans och yoga eller genom ljud. Monika inspirerar med sin energi och inlevelse.

Beatrice Nilsson

När Beatrice hörde Gongens helande ljud blev hon helt ”gongad”. Sedan dess leder hon pujas, gongterapi, gonghealing, yogaNidra med gong, YinYoga med gong, SamaYoga, MediYoga, qigong - alltid med gongarna. Hon spelar också klang & kristallskålar, trumma, flöjt, tank drum och flera andra instrument.