fbpx

Rörelsekonst för barn och vuxna

RörelseKonst är glädjen att uttryck dig med kroppen i rörelse & använda färg & form!

Klassen är komponerad utifrån lättsamt och lekfullt sätt. En stund tillsammans med kroppsrörelse/teckning/färg. Alla utifrån sin förmåga. Vi rör oss från improvisation till form och form till improvisation enskilt och i grupp. Vi provar att gestalta färger & former, inslag av fantasi och föreställningsförmåga, tonar enkelt med rösten, rytmer & takt. Med och utan inspelad musik, stilla till dynamiskt. Kroppsrörelsen ger inspiration till bildskapandet. Denna klass är komponerad just för barn och vuxna. Ser lite annorlunda ut vid enbart barnklasser eller vuxen workshops.

Här i danssalen använder vi enkla material som blyerts, färg pennor och kritor. Inget vattenbaserat.

”The finest inheritance you can give to a child is to allow it to make its own way, completely on its own feet”- Isadora Duncan.

And it´s own expression through Art- to learn to see.

Rek ålder för barnen är ca 7-12 år med vuxen.

 

Kerstin Åkesson

Kerstin Åkesson med Movement to ART sedan 2003 inspirerar med individuella klasser/ konstultationer & grupper i Bilder & Konst och Rörelse & Konst och eget måleri under ArtoRent. Kerstin klasser har fokus på att var och en är sitt unika uttryck och ska få möjlighet att växa och utvecklas utefter behov både individuellt och i grupp. Kärleken till naturen växer varje dag och Kerstin önskar föra in nyfikenhet, lekfullhet och skönhet i det som erbjuds via Movement to ART.