fbpx

Yang-Yin

Att jobba lätt och vila hårt

I denna klass kommer vi att röra oss från en rolig dynamisk övning via pranayama, och till en mer yin-baserad praxis. Vi kommer att undersöka två olika egenskaper, den av viljestyrka och sträva efter att släppa taget och bara vara. Men du har antagligen lagt märke till att i Yin/Yang-symbolen finns en prick av yin i yangs fält och en prick yang i fältet yin. Så vi får se om vi kan lägga till den lilla droppen att släppa taget i vår dynamiska praxis och lite av yang i vår yin.

Denna klass kommer att göra att du bara involverar det som behöver involveras så att du kan lägg till lätthet och använd bara den energi som behövs, även när din kropp arbetar och när du strävar. Även att lägga till den lilla disciplinen och fokus i din yin så du verkligen vilar och inte bara flyger iväg eller bli för involverad i tankar. Denna klass kommer att få dig att undersöka dina gamla mönster och möta dina asanas med en ny inre inställning.

Hanna Backman

Hanna fann yogan för närmare 20 år sedan och hennes yogaväg har varit lång och vindlande. Hon har studerat för flera olika lärare och yogat i många olika länder. Hon har fallit ur, ifrågasatt och kommit tillbaka och brinner idag för att föra yogatraditionen vidare på ett sätt är relevant för människor idag.