fbpx

Yoga in the flow of eternity

Co creation Yoga, Poetry & live Harp music
Välkommen till en yogaklass som tar dej till den där platsen där allt är evigt och allt har ett sammanhang. Allt är ett och du är en del av det! Yogans tekniker och positioner hjälper oss att hitta in i vår stabilitet och inre styrka med sådan närvaro att vi sedan kan expandera utifrån det. Vi hittar våra rötter och starka därifrån flödar vi fram genom våra chakran i ett mjukt och närvarande flow, vi expanderar och skapar utrymme för allt det vi längtar till!
Klassen avslutas i en djup meditativ vila där vi får lyssna till en specialversion ur föreställningen Profeten med magiska visdomsord skrivna av Kahlil Gibran, ljuv sång och klingande harptoner.

Angelica Nanda Schäfer

Angelica Nanda Schäfer är skaparen av konceptet Freemove Yoga. Hon har undervisat på heltid de senaste 15 åren och driver sin egna yogastudio i Sverige. Med passion för rörelse och fascination för att på olika sätt stilla sinnet älskar hon att utforska språket mellan kropp och själ och hon uppmanar dig till att vara kreativ och lekfull på golvet. ”Allt handlar om att hitta den inre friheten".

Annika Lykta

Annika arbetar som skådespelare, regissör och musiker främst i Långsjö teater men också i musikberättargruppen NAjKA som skapat föreställningen Profeten, med text av Kahlil Gibran. Här bjuds på liten specialmini version av föreställningen med magiska visdomsord, sång och klingande harpotoner.

I samarbete med: