Stockholm Yoga & Dance Festival

För 9:de året bjuder vi in till Stockholms internationella Yoga och Dansfestival, en helg till bredden fylld med inspirerade yoga i olika stilar, dans i alla dess former, föreläsningar, världsberömda lärare och artister, Wellness Bazaar som i år också förutom fantastisk mat, open stage och shopping innehåller healing circle där du kan boka olika behandlingar. Dessutom flera live uppträdanden och poddinpselning och på fredagens öppningsceremoni så har vi både konserter och YoDa Club.

Festivalen äger rum i hjärtat av Stockholm på Balettakademin. Intentionen med festivalen är att erbjuda en stor bredd och fördjupning inom yoga, dans, vetenskap och filosofi och allt däremellan. Vi vill skapa utrymme för att mötas tillsammans och utrymme för att möta sej själv i dess olika former, vi firar livet med alla dess delar.
Vi firar The Beauty Inbetween ❤️

Praktisk info YoDa 30 Okt – 1 Nov:

  • Direkt när du kommer blir du väl mottagen i receptionen och får ditt festivalband. Det finns omklädningsrum med dusch och skåp att låsa in dina saker i- medtag eget lås.
  • Det finns möjlighet att ta med egen mat att ställa i kyl och värma i mikro.
  • Det finns flera möjligheter till att köpa mat och fika i vår bazaar samt i Balettakademins restaurang. Både Raw food, veganskt, vegetariskt och annat.
  • Vi har ingen förbokning av klasser! Vi har stora salar och plats!
  • Vi har yoga mattor för att låna.
  • Fredag kvälls öppningsceremoni och Ecstatic Dance 18.00-23.30 ingår för alla festival besökare oavsett biljett. Det går även bra att köpa biljett bara till det.

Med värme och kärlek hälsar vi er välkomna till höstens mest inspirerande helg!
/Yoda Crew Angelica & jOjo ❤️