Lärare & Artister

Stockholm Yoga & Dance festival är stolta att presentera årets lärare som kommer till minifestivalen med sin kunskap och värme.

Malin Svanholm

Malin Svanholm är yogalärare med dansbakgrund och rötterna i ISHTA-traditionen. Hon undervisar i bl.a. hatha yoga, yin yoga, restorative yoga, skapande dans och meditation. Hon är också författare till boken ”Happy, healthy, holy. Den yogiska vägen till ett helt och hållbart liv.”
”Både yogan och dansen är en hjälp att kalibrera mig - för att dagligen hitta tillbaka till mitt äkta norr.”

Mateusz Krawiec

Mateusz Krawiec arbetar som yogalärare i Stockholm och är student och lärare av många traditioner av yoga. Han är grundare av festivalen Yoga Village i Polen.Jag älskar alla aktiviteter som förbinder mig djupare med livet. Att spela med rörelse, ljud, andetag och att känna och rikta energi i hela kroppen.

Angelica Nanda Schäfer

Angelica Nanda Schäfer är skaparen av konceptet Freemove Yoga. Hon har undervisat på heltid de senaste 15 åren och driver sin egna yogastudio i Sverige. Med passion för rörelse och fascination för att på olika sätt stilla sinnet älskar hon att utforska språket mellan kropp och själ och hon uppmanar dig till att vara kreativ och lekfull på golvet. ”Allt handlar om att hitta den inre friheten".

Mattias Sundman

Det började med att Mattias blev visad bilder av Shervin Boloorian på hur celler och cancerceller påverkas av ljud (forskning från 80-talet av Fabien Maman). Det påstods att vissa ljud fick celler att lysa upp energimässigt och vissa ljud fick cancerceller att upplösas. Detta sådde ett frö hos Mattias som några år senare tog beslutet att börja spela Gong.

Songs of Eden

Vad har rytmisk yogamusik, lugnande pianostycken och avslappnande melodier gemensamt?
Den svenska kompositören Måns Ek skapar under artistnamnet Songs Of Eden musik som berör. Dansa till nordafrikanska eller brasilianska rytmer. Yoga till lugna, avskalade eller upplyftande toner. Eller meditera till avkopplande pianomusik. Songs Of Eden hämtar sin inspiration från hela världen. All världens musik har sin egen personlighet och han anammar allt och skapar en egen personlig tolkning. 

jOjo Norell

jOjo är yoga och meditationsinstruktör och har länge haft meditationen, yogan och löpningen i sitt liv. Han grundade Running Yoga år 2009 som är en träningsform som kombinerar meditation, löpning och yoga. Det handlar inte om hur fort du rör din kropp. Det handlar om hur sakta du rör ditt sinne. jOjos kärlek till musik ges plats genom hans roll som Dj i bl.a Freemove yoga klassen och Ecstatic Dance.