fbpx
\”\”

Alexandra Born

Alexandra, född 1977 i Rumänien, växte upp i Tyskland, mor till 2 glada söner, livsomfamnare, yogafreak, soldyrkare och Sverige fan.
Ärligt talat trodde jag aldrig att jag skulle bli en yogalärare, inte ens ta en yogaklass någonsin i mitt liv, men när jag gjorde det ändradess mitt liv för alltid. Jag älskar att bevittna förändringen i människor när jag vidarebefordrar traditionen av yoga och meditation.
Yoga är för alla, när som helst i livet. Jag började träna Jivamukti yoga i Tyskland och efter 5 års egen träning öppnades dörren till 300-timmars Jivamukti lärarutbildning utanför New York och jag älskade det. Därefter gick jag för att studera nästan dagligen i Jivamukti-centret i München för ytterligare 500 timmars lärling. Flyttade till Sverige 2010 och går två lärarutbildningar för barn.
Det finns aldrig något slut på att lära av samma saker. Öva – Släpp – Tanka – Repetera.

LoveYouga

LoveYouga

I denna yoga dans workshop rör vi oss igenom en viss serie yogasekvenser och sammanfogar med dansrörelser. Bästa feel good koreografin till funkigaste musiken!

Jivamukti

Jivamukti

Följ med Alexandra till en typisk Jivamukti yogaklass. Alexandra är en 800-timmars certifierad jivamukti yogalärare och lär ut från hennes hjärta med mycket glädje och skratt. Hon kommer att anpassa klassen så att alla kan följa. Vi börjar med en typisk Jivamukti-uppvärmning, sol hälsningar, stående asana-sekvenser, framåtböjningar, twists, bakåtböjningar och Inversions, för att städa ut vårt system av vad som håller oss tillbaka från att vara riktigt glada och energiska, följd av Shavasana som leder till meditation. Denna klass hålls på engelska.