fbpx
\”\”

Angelica Nanda Schäfer

Angelica Nanda Schäfer är skaparen av konceptet Freemove Yoga. Hon har undervisat på heltid de senaste 15 åren och driver sin egna yogastudio i Sverige. Med passion för rörelse och fascination för att på olika sätt stilla sinnet älskar hon att utforska språket mellan kropp och själ och hon uppmanar dig till att vara kreativ och lekfull på golvet. ”Allt handlar om att hitta den inre friheten”.

Hon har arbetat som personlig tränare och gruppträningsinstruktör i snart 20 år och för 13 år sedan tog hon steget att djupare utforska yoga- och pilatesvärlden genom olika lärarutbildningar. Efter längre vistelser i Indien där hon levt ashramliv och hittat inspirerande lärare att studera med så har hon under de senaste åren själv undervisat utomlands och hon håller egna retreats både i Sverige och runt om i världen.

Hon är en av huvudorganisatörerna av den internationella Stockholm Yoga and Dance Festival och Ängsbackas Yoga and Dance påskfestival. Hon är också ayurvedisk häslorådgivare, massör i både klassisk svensk massage och thai / yoga massage och är initierad Osho sannyasin.

Freemove Yoga

Freemove Yoga

Freemove Yoga är en modern form av aktiv meditation som kombinerar medveten rörelse, yoga- och dansterapi. Du blir tryggt guidad genom olika flöden och får en chans att utforska nya dimensioner i dej själv, allt till rytmen av vibrerande musik spelad av live dj.