fbpx
\”\”

Angelica Nanda Schäfer

Angelica Nanda Schäfer är skaparen av konceptet Freemove Yoga. Hon har undervisat på heltid de senaste 15 åren och driver sin egna yogastudio i Sverige. Med passion för rörelse och fascination för att på olika sätt stilla sinnet älskar hon att utforska språket mellan kropp och själ och hon uppmanar dig till att vara kreativ och lekfull på golvet. ”Allt handlar om att hitta den inre friheten”.

Hon har arbetat som personlig tränare och gruppträningsinstruktör i snart 20 år och för 13 år sedan tog hon steget att djupare utforska yoga- och pilatesvärlden genom olika lärarutbildningar. Efter längre vistelser i Indien där hon levt ashramliv och hittat inspirerande lärare att studera med så har hon under de senaste åren själv undervisat utomlands och hon håller egna retreats både i Sverige och runt om i världen.

Hon är en av huvudorganisatörerna av den internationella Stockholm Yoga and Dance Festival och Ängsbackas Yoga and Dance påskfestival. Hon är också ayurvedisk häslorådgivare, massör i både klassisk svensk massage och thai / yoga massage och är initierad Osho sannyasin.

Yoga in the flow of eternity

Yoga in the flow of eternity

Co creation Yoga, Poetry & live Harp music Välkommen till en yogaklass som tar dej till den där platsen där allt är evigt och allt har ett sammanhang. Allt är ett och du är en del av det! Yogans tekniker och positioner hjälper oss att hitta in i vår stabilitet och inre styrka med sådan närvaro att vi sedan kan expandera utifrån det. Vi hittar våra rötter och starka därifrån flödar vi fram genom våra chakran i ett mjukt och närvarande flow, vi expanderar och skapar utrymme för allt det vi längtar till! Klassen avslutas i en djup meditativ vila där vi får lyssna till en specialversion ur föreställningen Profeten med magiska visdomsord skrivna av Kahlil Gibran, ljuv sång och klingande harptoner.

Freemove Yoga

Freemove Yoga

"Dansa din yoga från inre stillhet till utforskande rörelser och låt din rörelse bli din meditation och frigörelse” Freemove Yoga bygger på idén att din kropp vet exakt vad den behöver och vad som är bäst för det om du får chansen att lyssna, känna och utforska i ett säkert och hållet sammanhang. Vi fokuserar på att vara i nuet när vi rör oss mellan vår fria rörelse, yoga asanas, dynamiska meditationer och dans och vi gör allt detta till grym musik spelad av live dj. Du kommer att uppleva känslan av frihet i olika former och du guidas tryggt genom alla flöden. Syftet är att höja din inre potential och öka din kroppsmedvetenhet vilket tillsammans ger dig en starkare självkänsla, kraft och insikt i vem du är och vad du vill och du blir mer närvarande i nuet. Tidigare deltagare har beskrivit sin erfarenhet med ord som GLÄDJE, FRIHET, UTRYMME, ENERGI, STILLHET, TANTRISKT, LYCKA, TACKSAMHET, KRAFT, FRID, BEFRIELSE, SANNINGEN, EXTAS, TILLFREDSSTÄLLELSE

I samarbete med: