fbpx
\”\”

Annki & Klas Landahl

Annki och Klas Landahl är Kundaliniyogalärare och musiker från Stockholm. De inspirerar med sin kärleksfullhet och djupa erfarenhet av yogan och dess livsstil. Tillsammans tar de med yogisar på fördjupande retreats, yogiska utlandsäventyr, utbildningar och workshops där musik, yoga, meditation och självreflektion vävs samman till en hjärtöppnande, livfull och stärkande helhet.
Deras mål är att få deltagarna att känna sig fullkomliga och älskvärda precis som de är och samtidigt hjälpa dem hitta modet att växa in i sig själva och sin livsuppgift med än mer självklarhet.

Kundalini Yoga – Bli superhjälten i ditt liv!

Kundalini Yoga – Bli superhjälten i ditt liv!

Låt Kundaliniyogan ta dig till din fulla potential. Detta är en kraftfull klass som kommer lämna dig vibrerande av liv, kraftfullhet och självklarhet. När vi möter och tar oss igenom sinnets begränsande, hypnotiska idéer om oss själva inser vi att vi är så mycket mer än vad vi trodde. Låt denna klass bli startskottet på ditt nya, expanderade liv där nya möjligheter, mer äkthet och större överflöd kommer vara dina följeslagare!