fbpx
\”\”

Boris Snäll

Boris  är certifierade Yoga och AcroYoga lärare som inbjuder till seriös lekfullhet och full närvaro. Med hans varmhjärtade pedagogik skapar han en välkomnande stämning. Boris förenar sina olika bakgrunder från yoga, dans, cirkus och kung fu och finner sin gemensamma nämnare i rörelse och kreativitet med en livsbejakande attityd. På den vägen fann han AcroYogan och har utbildat sig med grundarna Jenny Sauer-Klein och Jason Nemer. Boris undervisar och brinner för att dela med sig av AcroYoga glädjen var han än sätter sina fötter.

Thai Yoga Massage

Thai Yoga Massage

Thailändsk yogamassage är en traditionell konst som praktiseras sedan urminnes tider i Thailand. Det är en buddhistisk tradition vid dess rot med vissa tydliga influenser från kinesisk medicin, ayurveda och yoga. Massagen utförs med kläder, utan olja, och använder en kombination av tryck, sträckning, gungning, dragkraft och kompression. Gravitation and mindfulness är de viktigaste verktygen och bortom alla hälsofördelar är det en meditation av kärleksfull vänlighet. En nådefull dans av att ge och ta emot som inspirerar kroppens sinne och själ att läka.

Acro Yoga

Acro Yoga

Flyga högt och dyka djupt. AcroYoga är en mellanmänsklig yoga där vi övar tillsammans. Inspirerad av yoga, läkningsteknik och akrobatik odlar vi förtroende, lekfullhet och gemenskap. Bli förvånad över din egen förmåga när vi gör det omöjliga möjligt tillsammans. Ingen erfarenhet eller partner behövs.