fbpx
\”\”

Caroline Fladvad

Carolines största passion är rörelse. Rörelse inuti och genom kroppen, men också det konstanta flödet av rörelse i livet självt; både i dess detaljer och i sin helhet. Efter många år inom dansens värld som dansare och danslärare hittade hon yogan och blev tokförälskad – en förälskelse som kommit att bli en livskärlek. Yogan och dansen menar hon erbjuder rum för utforskande av rörelse – i kropp, sinne, känsla, andetag, stillhet. Genom rörelse kan vi uttrycka, berätta och gång på gång hitta hem till oss själva. Caroline har tio år inom Orientalisk dans från Egypten och Turkiet bakom sig och är vidare bland annat utbildad inom GlobalYoga, Embodied flow, Body Mind Centering, Yinyoga med fokus på traditionell kinesisk medicin och Creative Dance. Hennes klasser kännetecknas av kreativitet, lekfullhet, närvaro och känsla. Djup blandas med lätthet, skratt blandas med allvar. Hon vill att rörelse, yoga och dans ska kännas tillgängligt och spännande.

Yoga – It’s all about the skin!

Yoga – It’s all about the skin!

Kroppens största organ, själsfodralet och de tunna millimetrarna som skiljer dig från allt annat runtom. Gränsen mellan det inre och yttre universumet. Fräknig, tunn, omslutande, fårad, mjuk, transformativ. Välkommen att utforska yoga och rörelse utifrån din hud. En dynamisk klass som börjar i myten kring gudinnan Parvati...

Skapande dans 

Skapande dans 

I Skapande dans ligger fokus på utforskande av rörelse. Ett utforskande genom kropp, tid, rum, kraft och grupp. Med dansen som form letar vi det formlösa och undersöker de sätt som kroppen kan och vill röra sig på. Ledda improvisationsövningar med inspiration från bl.a. Rudolf Von Laban och Anna Halprin. Kroppsmedvetenhet, rörelsekapacitet och dansen som konstnärligt och själsligt uttryck.

I samarbete med: