fbpx
\”\”

Caroline Fladvad

Caroline Fladvad är yoga- och danslärare som håller kurser, retreats och workshops inom yoga, dans, rörelse och skapande i Uppsala och runt om i Sverige. Efter tio år inom dansens värld som dansare och danslärare hittade hon yogan och blev direkt förälskad. Hon är bland annat utbildad inom Embodied flow, Expressive art therapy, Yinyoga, Body Mind Centering, Shakti yoga, Vedic art, meditation, danspedagogik och Creative dance.

Hennes passion och styrka ligger i mixen av yoga, meditation, filosofi, dans, rörelse, konst, skrivande och skapande – något som ger uttrycket frihet och upplevelsen fyllig.” För mig handlar rörelse, dans och yoga mycket om upplevelse, uttryck, närvaro och kontakt. Om berättande, relation och hågkomst. Jag älskar hur vi kan skapa mer närvaro i oss själva och autentiskt uttrycka därifrån i rörelse, dans, yoga och skapande. Mina klasser kännetecknas av kreativitet, dynamik och närvaro. Jag vill att yoga, dans, rörelse och skapande ska kännas spännande och oändligt”

Expressive lungs

Expressive lungs

Vi börjar i andetaget. Med närvaro lyssnar vi in lungornas rytm. Genom meditation, somatisk rörelse och yoga låter vi upplevelsen av den rytmen guida oss. Vi låter lungorna få rymd och uttrycka - både i rörelse men också i skapande reflektion i slutet av klassen.