fbpx
\”\”

Celso Paco

Celso föddes 1966 i Maputo, Moçambique. Han växte upp i en gammaldags tradition och började tolka traditionell musik och dans från sitt moderland från barndomen.
Genom ljuden av folkmusikinstrument som mbira, timbila, trummor och många andra, samt berättande, får Celso publiken att gå med på en resa till Afrikas heta savanna utan att lämna rummet.

Celso Paco & the Troup

Celso Paco & the Troup

Låt oss få igång partyt direkt med dom grooviga och suggestiva rytmerna från den afrikanska kontinenten. Det kommer bli hett! Celso Paco tar med sinn stadiga Trupp med 4 musiker som får det att svänga ordentligt.

Traditionell Moçambikansk dans

Traditionell Moçambikansk dans

Anslut till din kropp och känslor genom traditionell moçambikansk dans till levande trummor och sång. Mosambikanska traditionella danser symboliserar ofta olika känslor som makt, krig, kärlek eller firande. De är relaterade till traditionella ceremonier där trummans rytmer och den kraftfulla rörelsen leder till en djup andlig närvaro med sig själv och med andra dansare. Följ oss på resan!

Skaka Loss

Skaka Loss

Trummor hjälper oss att förena kring en sak: rytmen som rör oss. Från omkring den afrikanska kontinenten finns tusentals olika folk med speciella danser och kulturella traditioner. Men om du kommer från norra, centrala eller södra Afrika dansar människor för att komma ihop, uttrycka känslor och känna sig fri. Skaka Loss är en inbjudan till en resa för att känna alla dessa saker utan specifika danssteg. Vi skakar våra kroppar, vi träffas, vi dansar och vi släpper. Följ med på denna dansupplevelse där allt som spelar roll är hur det känns.

I samarbete med: