fbpx
\”\”

Daniela Schütt

Daniela Schütt kom in på yogan för snart 20 år sedan med ett brinnande intresse för att genom modern forskning förstå funktionerna i de österländska teknikerna framförallt i kroppens stress- och återhämtningssystem. Utifrån detta har ett system för stresshantering via stresskunskap vuxit fram och med det även intresset för fascia och dess funktioner i kroppen.
Daniela har genom åren djupdykt i flertalet yogastilar som Ashtangayoga, kundaliniyoga, Hatha och yin och vill gärna sprida yogan utifrån perspektivet att vara nyfikna bodynauts.

Fascia

Fascia

Fascia, Kroppens stabilitet, immunförsvar, support och kommunikationssystem. I den här föreläsningen får du en kort men matrik överblick av vad fascia är och gör i kroppen. Det hjälper oss förstå rörelse, belastningar och begränsningar på ett helt nytt sätt.

Höftstabilitet i Yoga

Höftstabilitet i Yoga

Höfterna är övergången mellan rygg och ben, centrum för de flesta av våra rörelser. I den här klassen utforskar vi höftens alla rörelseriktningar och letar efter stabilitet där den saknas och rörelse där detta saknas. Höfterna behöver allt mer uppmärksamhet i vårt stillasittande samhälle, med monotona, upprepande rörelsemönster.