fbpx
\”\”

Kerstin Åkesson

Kerstin Åkesson med Movement to ART sedan 2003 inspirerar med individuella klasser/ konstultationer & grupper i Bilder & Konst och Rörelse & Konst och eget måleri under ArtoRent. Runt 00-02 var Kerstin lärling via Indigenous Institute of Arts med fokus Sound/ Movement Integration på Hawai´i. Där började banan med konst och dans som arbete och studier till Bildtolkare 1 år dipl i Sverige, Vedic Art och klassiskt måleri fördes in och glädjen som alltid varit stor för rörelse i olika former och barn har lätt till studium till Eurytmi Instruktör via Steinerskolan i Järna.
Kerstin klasser har fokus på att var och en är sitt unika uttryck och ska få möjlighet att växa och utvecklas utefter behov både individuellt och i grupp. Kärleken till naturen växer varje dag och Kerstin önskar föra in nyfikenhet, lekfullhet och skönhet i det som erbjuds via Movement to ART.

Rörelsekonst för barn och vuxna

Rörelsekonst för barn och vuxna

RörelseKonst är glädjen att uttryck dig med kroppen i rörelse & använda färg & form! Klassen är komponerad utifrån lättsamt och lekfullt sätt. En stund tillsammans med kroppsrörelse/teckning/färg. Alla utifrån sin förmåga. Vi rör oss från improvisation till form och form till improvisation enskilt och i grupp. Vi provar att gestalta färger & former, inslag av fantasi och föreställningsförmåga, tonar enkelt med rösten, rytmer & takt. Med och utan inspelad musik, stilla till dynamiskt. Kroppsrörelsen ger inspiration till bildskapandet. Denna klass är komponerad just för barn och vuxna. Här i danssalen använder vi enkla material som blyerts färg pennor och kritor. Inget vattenbaserat. Rek ålder för barnen är ca 6-12 år med vuxen.

I samarbete med: