fbpx
\”\”

Lisa Josefsson

Lisa Josefsson, danslärare och artist tror att dans är det ögonblicket när det inte finns annat än din kropp, rytmen och dansarna runt dig.

Att dansa i sin ursprungliga form är ett uttryck för en känsla snarare än något som skapats för scenen. Lisa arbetar med olika dansformer som traditionella afrikanska danser, blues och swing, där dans är en genväg för att känna sig fri. Mocambikiska traditionella danser, som Lisa specialiserat sig på är ofta relaterade till traditionella ceremonier där trummans rytmer och den kraftfulla rörelsen leder till en djup andlig närvaro med sig själv och med andra dansare. Du kan vara ledsen, glad eller upphetsad, men var beredd att det kan förändras under vägen.

Våga mötas!

Våga mötas!

En dansresa genom våra känslor Förhoppningsvis har du vide det här laget kommit i kontakt med dig själv och är redo för att möta andra. Låt musiken tränga in i själen och guida dig genom olika känslor medan vi möter varandra. Genom tillit, rörelse och lek kan vi bjuda in njutning i varje dans! Blues- och Soulmusik ligger som inspiration till denna klass!