fbpx
\”\”

Magnus Fridh

Magnus började meditera i tonåren och har genom studier i tibetansk buddhism och universitetsstudier i indologi fördjupat sig i ämnet. Han undervisar grupper i ashtangayoga, mindfulness och meditation och är även en av grundarna till Mindfulness Appen. Magnus är författare till boken ”Viloläge – mindfulness och meditation i vardagen”, och i  höst kommer nya boken ”Att vara stilla när allt skyndar” (Bonnier Fakta). En bok om hur man hittar stillhet och lugn och ro i sin vardag.

Yoga, Meditation, Stillhet

Yoga, Meditation, Stillhet

En klass som betonar såväl den fysiska yogan som den mentala träningen som meditation innebär.
Vi rör oss i en sekvens av sammanbundna yogapositioner som stärker och mjukar upp kroppen, djupandas och landar till slut i en stillasittande meditation och vila. Under klassen kommer du både att svettas men också få möjlighet att uppleva en djupare stillhet. Ett utrymme för återhämtning och vila mitt i vardagen möjliggörs.

Att vara stilla när allt skyndar

Att vara stilla när allt skyndar

På den här klassen kommer vi tillsammans att utforska ett antal olika tekniker för att att hitta stillhet och närvaro. En dynamisk yogadel där vi försöker hitta en detaljerad balans mellan andning och rörelse till en rytm. En annan del där vi utforskar mindfulness och stillhetsmeditation för att bättre förstå och för att tillgodogöra oss övningar som är lätta att applicera i vardagen. Fokus för klassen ligger på avslappning, närvaro och medkänsla med syfte att göra sinnet vilsamt, flexibelt mer fokuserat och stadigt.