fbpx
\”\”

Mark Walsh

Mark has been a practitioner of movements arts for twenty years, including several years as a full-time aikido student. His main yoga influences are Scaravelli, Yin and Buddhist inspired teachers. He has an honours degree in psychology. He founded and runs several organisations which bring embodiment into business, to aid workers and peace activists in war zones, and trains facilitators in around twenty countries annually.

Embodied Yoga Principles

Embodied Yoga Principles

Embodied Yoga Principles, EYP, handlar om att att flytta vår yogapraktik från mattan och in i det vardagliga livet. Syftet är att öka medvetenheten om våra invanda mönster och beteenden, till oss själva och till andra, och att utifrån det sedan välja att vara kvar eller förändra. EYP är mindfulness-baserad och använder klassiska yoga asanas på ett modernt och nytt sätt med inspiration av livscoaching, kroppsterapi, rörelse och kampsport och ger en helt ny dimension till din yoga och din personliga utveckling. Det yttersta syftet är att göra världen till en bättre plats!

Embodied Yoga Principles – Master Class

Embodied Yoga Principles – Master Class

This special Master Class is separate from the YoDa festival. If you have a festival ticket you can attend the Master Class with a discount. Embodied Yoga Principles, EYP, handlar om att att flytta vår yogapraktik från mattan och in i det vardagliga livet. Syftet är att öka medvetenheten om våra invanda mönster och beteenden, till oss själva och till andra, och att utifrån det sedan välja att vara kvar eller förändra. EYP är mindfulness-baserad och använder klassiska yoga asanas på ett modernt och nytt sätt med inspiration av livscoaching, kroppsterapi, rörelse och kampsport och ger en helt ny dimension till din yoga och din personliga utveckling. Det yttersta syftet är att göra världen till en bättre plats!