fbpx
\”\”

Martina Hallin

INTE ANTINGEN ELLER, UTAN BÅDE OCH
Jag har gjort några såna där helomvändningar i mitt liv. Yogan har varit, och är, central för mig när det gäller att utforska hur jag förkroppsligar min tillvaro. En tillvaro som bland annat har innehållit att göra karriär, hoppa av karriär, byta karriär. Jag har sagt upp mig utan att ha något annat att gå till. Tagit sabbatsår och bara rest, yogat, och mediterat. Jobbat kommersiellt, internationellt, ideellt. Pluggat halvtid bara för att jag vill. Haft det gott ställt. Levt på väldigt lite pengar.

Yogan har varit med mig hela tiden.
När jag skilt mig. Gift mig. Levt ensamt, levt flersamt. Levt med män, levt med kvinnor. Långt ut på landet, och mitt i stan. Varit sjuk, varit frisk.

När jag kommunicerat, mycket, i många år, i alla möjliga sammanhang, med och inför väldigt många människor. Varit tyst, en stund varje dag för jämnan, och hela dagar i sträck ibland, i specifika sammanhang, med och utan andra människor.

Om det är viktigt för dig att i din egen personliga utveckling ta stöd av någon som lever normöverskridande, kan ovanstående vara fint att veta.

Om det inte är viktigt för dig, är det inte det för mig. Jag förespråkar inte att du ska leva som jag gör – jag vill hjälpa dig att leva som du vill. Som du verkligen vill. Existentiell Samtals-yoga kan vara ett av flera verktyg som kan hjälpa dig utforska det.

OM MIG
Jag är kommunikationsvetare i botten, och en av de första diplomerade existentiella coacherna i Sverige. Jag är också kommunikationskonsult, numera framförallt inom den civila samhällssektorn, men har lång erfarenhet av att vara chef i det kommersiella näringslivet.

För mig betyder det att jag är van att leda, och genuint intresserad av människor som vill något. Själv vill jag leva ett meningsfullt liv.

Ett sätt att göra det på, är som aktiv styrelseledamot inom RFSU Stockholm. Både i mitt ideella engagemang och i mitt yrke som existentiell coach, handlar mycket av det jag gör om att stötta RFSU:s mission om att alla ska ”våga vara, välja och njuta”.

Vill du veta mer om vad jag gör, kan du titta in på www.existentiellarummet.se

Existentiell samtalsyoga

Existentiell samtalsyoga

I den här workshopen använder vi vårt tränade sinne till att lära oss lite mer om oss själva via kroppen i kombination med modern västerländsk filosofi. Här handlar inget om att göra rätt, utan allt om att förstå lite mer om vad det är att vara. Att vara med det som är. Att vara du, just nu. Att bli till, lite mer som du vill. Workshopen inleds med en betraktelse över vad det är att existera. Med inslag av minfulnessövningar får någon (du?) sen utforska det lite extra genom att bli coachad i en personlig fråga, och sen följer vi upp med ett reflekterande gruppsamtal. Martina Hallin coachar och modererar samtalet, och lyfter fram filosofiska aspekter under det.