fbpx
\”\”

Mateusz Krawiec

Mateusz Krawiec arbetar som yogalärare i Stockholm och är student och lärare av många traditioner av yoga. Han är grundare av festivalen Yoga Village i Polen.
Jag älskar alla aktiviteter som förbinder mig djupare med livet. Att spela med rörelse, ljud, andetag och att känna och rikta energi i hela kroppen.
Genom alla de olika metoderna från inre andningsövningar, kontakt dans, rörelse, QiGong och alla Yoga-stilar genom livet har Kundalini Yoga förblivit oskakad centret. Sadhana som hjälper mig att navigera på livets vågor. Det är ett stort nöje att vara i tjänst för att dela den ..

Contact improvisation

Contact improvisation

Contact Improvisation as Yoga of Trust. Playful movement exploration as a way of refounding trust to your body in space and other. Finding the playful child in reconnecting to natural movement patterns. Building relationships with touch in respectful and resourceful space. Possibly to "Rise by Lifting others and to by lifted"  

Gong Bath

Gong Bath

Välkommen att bada i Gong världens helande toner och vibrationer. En kvällskonsert med flera gongare att sjunka in till och flyta iväg på oceanen av kärleksfull energi.

Kundalini Yoga

Kundalini Yoga

"Min passion är alla möjligheter som finns i människokroppen. Alla rörelsediscipliner har något att erbjuda för vår kollektiva kunskap, men från alla de discipliner jag har provat har jag valt att fokusera på yoga för sin rika aspekt av inre arbete. Jag anser att de terapeutiska potentialerna hos yogatraditioner är de mest unika. I kundalini yogakurser vill jag leverera verktyg från denna stora tradition som lärd av Yogi Bhajan. "