fbpx
\”\”

Smrati Skog

Smrati Skog har bott och arbetat som terapeut och lärare vid Osho Resort i Pune, Indien i 18 år. Hon lär oss att jobba med kroppen för att nå våra känslor och hjälper oss att återansluta med vårt inre djup. Smrati är djupt passionerad i dessa frågor och gillar att dela med sig av sin kunskap och utforska ännu djupare oavsett om det handlar om tantraövningar med en partner, vila i Aqua Floating, djup andning under en massagesession eller om livet själv. För henne är att möta och öva tillsammans med människor som vill vara sanna mot sig själva en gåva. Smrati erbjuder kurser, workshops och Tantra-sessioner (för singlar och par), Rebalancing massage och TantraPulsation i Sverige och runt om i världen.

Authentic movement

Authentic movement

Vem är jag? För många av oss är det lättaste sättet att penetrera den frågan att röra kroppen....att låta den besvara frågan. Den här workshoppen handlar inte om teknik utan om att hitta in. In i vårt allra innersta, som ibland kan vara glömt , eller väl gömt. Vi kommer att börja med att värma upp kroppen....vårt instrument...för att sedan låta den röra sig helt fritt. Vi bär alla på uttryck som vill leva , som vill komma ut. Ett rum skapas där du får plats att vara den du är!  

Tantra

Tantra

Hur kan vi vara närvarande och ärliga med oss själva -i mötet i kärleks och vänskapsrelationer....? Vi börjar med kroppen , med rörelser och tantrisk andning som frigör vår vitala energi Ju mer vi lever i kontakt med vår egen kropp , våra känslor och vårt varande desto enklare är det att mötas i ödmjukhet och sårbarhet. När pressen försvinner kan vi lita på att det är OK att slappna av och smälta samman med en annan människa. Vi kan respektera oss själva och vår egen skönhet och utforska mötet utan rädsla och utan skam. Mötet med en annan blir också mötet med oss själva.