fbpx
\”\”

Veronica ’Vevve’ Jäderlund​

Veronica ’Vevve’ Jäderlund​s klasser beskrivs ofta som starka, lekfulla och inbjuder till introspektion. Oavsett om det är snabbare flöden eller lugnare klasser hon håller. De senaste åren har hon presenterat på yogafestivaler och konvent runt om i norden. Om att hitta sitt eget flow säger hon: ”vi hittar till yoga av olika anledningar, och behöver olika aspekter av praktiken i vår egna resa. Släpp tankarna att det finns ett rätt sätt, och yoga på ditt sätt istället”.

Med flera års studier inom hälsa och anatomi på högskola, samt fördjupningar inom yogar grundade hon Everyday Yoga School där hon erbjuder grundutbildningar för yogalärare och vidareutbildade workshops.
När hon inte utbildar eller håller klasser skriver hon som yogalärarprofil för tidningen Yoga World där hon även bloggar, och har podden Yoga 360 med Sara Ström.

I yogasagornas värld – filosofiworkshop

I yogasagornas värld – filosofiworkshop

Det finns så många yogasagor, och det fantastiska är att de hjälper oss att se vara egna mönster och (o)vanor. Vevve berättar några av sina favorityogasagor och hjälper dig att avkoda dem, för att se kopplingarna till ditt liv. (på Svenska)

Chakra flow – vinyasa

Chakra flow – vinyasa

I den här klassen utgår vi från våra chakran för att gå djupare in i oss själva i positionerna. Klassen är i typisk Vevve-stil med flödande sekvenser och härlig musik. Alla nivåer är välkomna!