fbpx
\”\”

Veronica ’Vevve’ Jäderlund​

Veronica ’Vevve’ Jäderlund​s klasser beskrivs ofta som starka, lekfulla och inbjuder till introspektion. Oavsett om det är snabbare flöden eller lugnare klasser hon håller. De senaste åren har hon presenterat på yogafestivaler och konvent runt om i norden. Om att hitta sitt eget flow säger hon: ”vi hittar till yoga av olika anledningar, och behöver olika aspekter av praktiken i vår egna resa. Släpp tankarna att det finns ett rätt sätt, och yoga på ditt sätt istället”.

Med flera års studier inom hälsa och anatomi på högskola, samt fördjupningar inom yogar grundade hon Everyday Yoga School där hon erbjuder grundutbildningar för yogalärare och vidareutbildade workshops.
När hon inte utbildar eller håller klasser skriver hon som yogalärarprofil för tidningen Yoga World där hon även bloggar, och har podden Yoga 360 med Sara Ström.

Go with the flow

Go with the flow

E​n utforskande klass där du vägleds​ med ana​to​misk förankring, för att bjuda in dig att utforska yogapositionerna utifrån det, och se om det kan hjälpa dig att följa pranas flöde i dina rörelser.​

V​ästerländsk anatomi och österländsk energi- så möts de i din praktik

V​ästerländsk anatomi och österländsk energi- så möts de i din praktik

En föreläsning som tar dig genom kroppens struktur enligt den västerländska anatomiska kartan. Och hur det samspelar med den yogiska bilden av kroppen. Med utgångspunkten i det får du sedan konkreta exempel och tips hur du kan använda dig av det i din praktik, eller när du som lärare skapar klasser.

I samarbete med: